Welkom


Lagergieterij Hageman B.V. is al 30 jaar de specialist voor het reviseren / repareren van industriële witmetalen glijlagers. Daarnaast kunnen wij op basis van tekening en/of asmaat een lager voor u fabriceren, desgewenst onder keur van Lloyds, Veritas etc. Standaard bij Hageman is het het onderzoeken van de hechting van het witmetaal op het lager d.m.v. moderne ultrasone aparatuur.

Voor het reviseren en fabriceren van uw lagers maken wij gebruik van beproefde en veilige technieken.Samen met onze flexibiliteit en ons hoog gekwalificeerd personeel heeft dit er voor gezorgd dat wij bij onze klanten bekend staan om onze goede en snelle service. Lagergieterij Hageman werkt hierbij meestal indirect via gerenommeerde reparatiebedrijven. Gezien onze ideale ligging in het centrum van Nederland zijn wij actief in de meeste Belgische, Duitse en Nederlandse havens. Door het multinationale karakter van deze havens, hebben wij dan ook klanten over de hele wereld.

Wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen zijn wij altijd telefonisch en via e-mail bereikbaar. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.